Deze zorg leveren we onder de naam Verpleegkundige Spoedzorg.

Het verlenen van verpleegkundige zorg tijdens een evenement kent een heel andere dynamiek dan de zorg in ziekenhuizen, de thuiszorg of de ambulancezorg. Door jarenlange ervaring kennen wij de wereld van de evenementenzorgverlening van binnen en buiten.

Je kunt bij ons terecht voor het inhuren van verpleegkundige expertise ter aanvulling van het team eerste hulpverleners op een evenement. Onze verpleegkundigen zijn sociaal sterk en gericht op een adequate en prettige samenwerking. Onze insteek is zorgverlening met elkaar en niet naast elkaar.

Het is echter ook mogelijk om de volledige zorgverlening tijdens een evenement aan ons uit te besteden, door samen te werken met een aantal betrouwbare partners kunnen wij alle niveaus van hulpverlening leveren. Onze mensen zijn adequaat geschoold en uitgerust, en iedereen voldoet aan de gestelde eisen in de veldnorm evenementenzorgverlening.

Door de inzet van ons evenementenzorgvoertuig kunnen wij ook evenementen die niet op één plek zijn goed ondersteunen. Bovendien vormt ons voertuig een mobiele, en snel inzetbare behandelpost.

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact op voor nadere informatie.